/

 

 

GEMENSAMHETSLOKALEN

 

I markplan Nordostpassagen 57 har föreningen en gemensamhetslokal från och med mars 2023. Lokalen fungerar också som fastighetsexpedition och rum för Blåvalens styrelsemöten
Den gamla lokalen NP 36 kommer att fungera som omklädningsrum och lunchlokal för hantverkarna och förvaring av byggmaterial under tiden för ombyggnationen av "Backpackers" till lägenheter. Arbetet förväntas vara färdiga någon gång i höst.  Därefter hoppas vi kunna hyra ut den till någon verksamhet.

Det kostar inget att låna lokalen på NP 57. Den är tillgänglig för medlemmar i vår förening. Den rymmer ca 15 personer. 

Där finns begränsat med porslin. Det finns en mikrovågsugn men det är inte möjligt att laga mat i lokalenDu får själv ta med kökshanddukar, toalettpapper och annat förbrukningsmaterial. När du lämnar lokalen skall du ta med allt som du tog dit, även sopor. Se till att det är rent när du lämnar lokalen, det finns rengöringsmaterial i ett skåp i köket. Tänk på att det skall vara tyst efter kl 22.00.

I kalendern nedan kan du se när lokalen. är bokad. Kontakta evalotta@blaven.se  eller  ingemar@blavalen.se  för bokning och tillgång till nyckel. 

 Just nu används lokalen för olika möten och för hantverksgruppen som träffas på tisdagar var tredje vecka.

Har du idéer om vad vi kan använda lokalen till  är du välkommen att maila till evalotta@blavalen.se