/

 

 

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET 

I Nordostpassagen 55 finns en bokningsbar övernattningslägenhet som Brf Blåvalens medlemmar kan hyra för sina gäster. .

I lägenheten finns möjlighet för upp till 8 personer att övernatta. Lägenheten har eget kök och badrum. Filtar, kuddar och täcken (både sommar- och vintertäcken) finns såväl som köksutrustning och porslin. Konceptet är att man hyr en inredd lägenhet där man själv får tillhandahålla med förbrukningsmateriel såsom toalettpapper, diskmedel, tvål och textilier i form av handdukar och sängkläder.

KOSTNAD

 Det kostar  450 kr per natt att hyra lägenheten. 

Kostnaden för övernattningslägenheten kommer att debiteras din lägenhet via månadsavin och du ansvarar för att städningen utförs korrekt.
Skadegörelse eller dålig städning av lägenheten kommer att debiteras.

ATT BOKA LÄGENHETEN

Bokning och avbokning av lägenheten sker via APTUS  (samma system där du bokar tvättid i tvättstugan). Dörren till övernattningslägenheten öppnas med den tagg som används för inpassering mm. Se till att få tillbaka din tagg innan dina gäster åker hem.

Lägenheten kan bokas tidigast 100 dagar före önskat tillträdesdatum och upp till 6 dagar i följd. Man kan bara ha ett bokningstillfälle i systemet. Så fort första dagen på en bokning inträtt kan en ny bokning göras.

Se till att din mailadress finns i registrerad i APTUS. Alternativt skickar du dina kontaktuppgifter (namn, mobilnummer och lägenhetsnummer) till overnatta.blavalen@gmail.com i samband med din bokning.

AVBOKNING

Avbokning måste ske senast 48 timmar innan bokningen startar, sedan fryses bokningen och kan inte ändras. Det innebär att kostanden kommer att debiteras på månadsavin oavsett om bokningen utnyttjas eller ej.

Har du frågor kring hur du bokar kontakta bokningsansvarig via mail på  overnatta.blavalen@gmail.com.